Nieuw! Update van de Pure-ORCID connectie

De Pure-ORCID connectie is uitgebreid. Als je vanuit Pure de ‘EUR Research Portal’ geautoriseerd hebt om jouw ORCID record bij te werken, dan zie je in het Employment gedeelte van je ORCID record nu meer en gedetailleerdere informatie over je aanstelling. Je rol, onderzoeksunit en startdatum worden toegevoegd, ook voorgaande aanstellingen (indien aanwezig, en dan met einddatum).

De informatie over je aanstelling in Pure is afkomstig uit SAP en wordt dagelijks in Pure bijgewerkt. Als informatie is toegevoegd die je niet wilt laten zien in je ORCID record, verwijder het dan niet, maar verander de zichtbaarheidsinstelling (visibility setting) naar ‘trusted parties’ of naar ‘only me’, anders wordt de verwijderde informatie de volgende dag opnieuw toegevoegd door Pure.  

Als je fouten ziet in de informatie, neem dan contact op met je HR-adviseur.  

Als je nog geen verbinding hebt gemaakt tussen Pure en je ORCID iD en record, volg dan de stappen die hier beschreven staan.  

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met het Erasmus Library ORCID Team

 

 

Gerelateerde content
Autoriseer de EUR om je ORCID record automatisch bij te werken met je publicaties in de EUR Research Portal – het kost maar twee minuten!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen