Nieuwe e-books over diversiteit, inclusie, en sociale rechtvaardigheid: zomer editie

De Universiteitsbibliotheek licht elk seizoen recent aangekochte e-books en andere materialen op het gebied van diversiteit, inclusie & sociale rechtvaardigheid uit in een leeslijst. Check deze aanwinsten in onze collectie!

In verband met Austimeweek in april, en de opkomende vieringen van Keti Koti in juli en de Internationale Dag ter Herinnering aan de Slavenhandel en de Afschaffing ervan in augustus ligt de focus van de leeslijst deze keer op (licht) intellectuele beperkingen en dekolonisatie.

Hier vind je de volledige lijst met links naar de titels in onze collectie. In onze catalogus in sEURch vind je nog meer e-boeken en printboeken over deze onderwerpen

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met Frea Haandrikman (Faculty Liaison Sociale Wetenschappen)