Voorzitter èn secretaris/penningmeester van het Rotterdamsch Leeskabinet benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Voorzitter mr. H.E.M. Vrolijk en secretaris/penningmeester mr. J. de Muinck Keizer van het Rotterdamsch Leeskabinet ontvingen vandaag de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze decoratie komt toe aan mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving, door bijvoorbeeld belangeloos werk te doen voor (sport)vereniging, dorpsraad of kerk. Beide bestuurders hebben zich ingezet voor vele maatschappelijke organisaties in Rotterdam.

De heer De Muinck Keizer zet zich sinds 1995 in voor het Rotterdamsch Leeskabinet als secretaris/penningmeester van de vereniging en de heer Vrolijk werd in 2011 benoemd tot voorzitter. Met hun werk leveren beide bestuursleden een belangrijke bijdrage aan het Rotterdamsch Leeskabinet als dè particuliere bibliotheek van Rotterdam.

De vereniging het Rotterdamsch Leeskabinet draagt zorg voor het beheer en de uitbreiding van een hoogwaardige boekencollectie die deel uitmaakt van het Rotterdamse culturele erfgoed. Bovendien organiseert de vereniging lezingen en excursies op het gebied van letterkunde, geschiedenis, en wetenschap.

In de gemeente Rotterdam ontvingen 39 mensen tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding, van wie er veertien werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Het Leeskabinet feliciteert beide heren van harte en dankt hen voor hun inzet de afgelopen jaren.  

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen