Waarom deze studie

Fiscaal Recht (Indirecte Belastingen)

Een keuze voor Fiscaal Recht (Indirecte Belastingen) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam is een keuze voor ons actuele en internationaal gerichte onderwijs en de omgeving. Hieronder lees je de belangrijkste redenen waarom andere studenten Fiscaal Recht (Indirecte Belastingen) je voorgingen. 

  • De master biedt jou door de samenwerking tussen Erasmus School of Law en Erasmus School of Economics een unieke kans om het gebied van de indirecte belastingen vanuit meerdere disciplines te bestuderen;
  • Kenmerkend voor de master zijn de mondelinge en schriftelijke juridische vaardigheden die je opdoet tijdens de studie en de multidisciplinaire werkgroepen. Je leert de Nederlandse en Europese fiscale regelgeving en de positie van ons land en de EU binnen internationale verbanden te analyseren;
  • Ook krijg je de unieke kans om in teamverband voor echte rechters een btw-, douane- of accijnszaak te bepleiten en  fiscaal-economische beleidsvoorstellen te ontwikkelen.

Ervaringen van onze werknemers en studenten

Shana van der Woerdt
Shana van der Woerdt
Lees haar verhaal!
Neslihan Inci
Foto van Juliette Pijlenaar
Juliette Plijnaar
Lees haar verhaal!

Een studie kiezen is knap lastig! Twijfel je nog over deze studie en wil je overzicht hebben? Ontvang een overzichtelijke digitale brochure van deze opleiding.

Brochure aanvragen
Nog niet helemaal zeker over je keuze? Vraag een brochure aan!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen