Tijdens je studie

Ondernemingsrecht

Ben je benieuwd wat je naast de master nog meer kan doen om jezelf te ontwikkelen, uit te dagen en te onderscheiden? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Je kan trainingen volgen in het kader van het MyFuture programma, waarbij je wordt getraind in onmisbare soft skills die door werkgevers later worden gevraagd. Denk hierbij aan het omgaan met prestatiedruk, timemanagement en het stellen van doelen. Haal het beste uit je master en bereid je zo goed mogelijk voor op die naderende arbeidsmarkt!

Het Ondernemingsrechtelijk Dispuut (ORD) organiseert jaarlijks, vaak in samenwerking met de opleiding, voor jou een groot aantal activiteiten, waaronder kantoorbezoeken, borrellezingen en de jaarlijkse studiereis naar een verre bestemming. Jij kan straks terugkijken op een fantastische studietijd en met een uitgebreid netwerk starten aan jouw carrière!

Daarnaast organiseert de opleiding speciaal voor gemotiveerde studenten met goede studieresultaten buiten het verplichte curriculum om ook speciale activiteiten, zoals een exclusieve masterclass Fusies & overnames.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen