Alumnus Brian Chung wint Professor H.W. Lambersprijs

Brian Chung (28), alumnus van Erasmus School of Economics, heeft de prof. H.W. Lambersprijs 2017 gewonnen. Tijdens de ceremonie rond de opening van het academisch jaar op maandag 4 september aanstaande, werd aan Brian een penning en een geldbedrag van 3.500 euro worden uitgereikt. Dit bedrag is bestemd voor cursussen, workshops, congresbezoek of extra opleiding zowel nationaal als internationaal.

Brian heeft 3 mastertitels achter zijn naam staan. Binnen het masterprogramma Economics and Business slaagde hij in 2014 cum laude voor de specialisatie Behavioural Economics en in 2015 cum laude voor de specialisatie Marketing. In 2016 bemachtigde hij een derde mastertitel met de afronding van de specialisatie Quantitative Finance (masterprogramma Econometrics and Management Science).

Recentelijk is Brian Chung als promovendus aan de slag gegaan bij het Erasmus Research Institute of Management (ERIM). Zijn onderzoek richt op de marketing en innovatie van producten in de auto-industrie, zoals autonome en elektrische voertuigen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen