BATTLE OF THE BANDS

Op donderdag 26 september staat de eerste voorronde van de BATTLE OF THE BANDS gepland in het nieuwe Erasmus Paviljoen. Erasmus School of Economics organiseert, ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan, een bandcompetitie voor studentenbands uit heel Nederland. Verschillende coverbands gaan de muzikale strijd met elkaar aan om de titel 'beste' en 'populairste' studentencoverband van Nederland. In deze zoektocht werkt Erasmus School of Economics samen met Xplo Music & Events en SG Erasmus.

Programma
De BATTLE OF THE BANDS bestaat uit twee voorrondes (26 september & 3 oktober) en een finale op 31 oktober. De eerste band start om 20:00 uur.

Tickets
Tickets kosten 3,50 euro en kunnen gekocht worden via deze link. Dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Er zijn echter slechts 300 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Locatie
De bandcompetitie vindt plaats in het Erasmus Paviljoen op de campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het Paviljoen is gevestigd aan de Burgermeester Oudlaan 50 in Rotterdam.

Meer informatie
  • Meer informatie over het programma en de deelnemende bands is hier te vinden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen