Erasmus Centre for Entrepreneurship presenteert How To Get There Summit, met speciaal programma van S-ray Diagnostics

Dit jaar komen innovatieve spelers uit Nederland bijeen in Den Haag voor een nieuwe editie van How To Get There (HTGT) Summit. Dit evenement brengt cooperaties, start-ups en innovation hubs samen om sneller te kunnen innoveren in de  vorm van een "single hub". De HTGT Summit is een initiatief van StartupDelta van Neelie Kroes en minister Kamp en wordt georganiseerd door de innovation hubs van Nederland.

Deelnemers van de HTGT Summit worden uitgenodigd om in een dag te zien, voelen, horen en soms zelfs proeven wat het innovatieve ecosystem uit Nederland te bieden heeft. Alle innovation hubs, van Brainport Eindhoven tot StartupAmsterdam en van Kennispark Twente tot Den Haag City Impact delen voor deze gelegenheid hun kennis en vaardigheden. Nederlandse bedrijven van verschillende sectoren delen hun succesverhalen en grootste fouten. Startups nemen deel aan de Get in the Ring competitie om zaken te doen met investeerders, bedrijven en mede entrepreneurs.

S-ray Diagnostics organiseert tijdens het HTGT Summit op 17 november van 13:00-17:00 uur een mooi programma, waarbij tijdens de CEO rondetafel niemand minder dan Lieve Declercq (Vitens), Tom Kliphuis (Coöperatie VGZ) en Govert Hamers (Vanderlande) zullen spreken. De leiders van deze volstrekt verschillende bedrijven gaan met elkaar in dialoog over het belang van alignment, de rol van leiderschap en de impact van innovatie. Voor meer informatie over het programma van S-ray, klik hier.

De HTGT Summit was in 2015 het podium voor keynote speeches door onder andere Harold Goddijn, Pieter Zwart, Ben Verwaayen en Jan Kees de Jager, 30 breakout sessies, een Captains Meetup met 20 CEOs, en 250 startups die deelnamen aan in Get in the Ring the Netherlands, waardoor 230 formele meetings met bedrijven plaats vonden.