Erasmus Universiteit garandeert onderwijs ook voor studiejaar 2021-2022

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) geeft alle aankomende studenten en studenten die zich herinschrijven de garantie dat ook in het studiejaar 2021-2022 het onderwijs volledig aangeboden wordt. Ons streven is, zodra de omstandigheden dat toelaten, meer fysiek onderwijs op de campus te verzorgen.

Optimaal gebruik van onze campus

Momenteel is het slechts in beperkte mate mogelijk fysiek onderwijs te verzorgen. Nu het vaccineren tegen Covid-19 is gestart verwachten wij dat de situatie na de zomer dusdanig is verbeterd dat veel van de onderwijsactiviteiten op de campus hervat kunnen worden. Daarbij maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en faciliteiten. Vanwege verschillen tussen de programma’s zal de precieze uitwerking variëren per school of opleiding. Voor onderwijs dat (nog) niet fysiek aangeboden kan worden zijn online alternatieven voorhanden.

Learning by doing

Het afgelopen jaar heeft ons veel geleerd over het verzorgen van afstandsonderwijs in combinatie met activiteiten die op de campus toegestaan zijn. Daardoor zijn we goed voorbereid op allerlei scenario’s als gevolg van de Covid-19 pandemie. De huidige situatie vraagt veel van ons allemaal, maar in het algemeen zijn onze studenten tevreden over de manier waarop de EUR de afgelopen periode het onderwijs heeft ingericht. Wij blijven ons inzetten voor het best mogelijke onderwijs onder alle omstandigheden en hopen jullie daarmee in staat te stellen je studieplannen bij de EUR te verwezenlijken.

Inschrijving reguliere bachelor- en masteropleidingen

De garantie geldt ook voor internationale studenten die mogelijk nog geen visum hebben kunnen regelen voor de start van hun studie of voor wie reisbeperkingen gelden. Voor de studie Geneeskunde gelden er andere regels, daarom kan niet al het onderwijs worden gegarandeerd. Sommige practica, vooral met betrekking tot de masterspecialisaties Psychologie, worden face-to-face gegeven en kunnen zodoende in bepaalde gevallen online niet doorgaan.

Vanwege de huidige omstandigheden zijn sommige toelatingsprocedures aangepast. We helpen jullie graag bij het maken van een goede keuze en met de voorbereiding op een zorgeloze start van je studie. Op www.eur.nl/studiekeuze is meer informatie te vinden. Bijvoorbeeld over online meeloopdagen, informatiesessies en chat-mogelijkheden met huidige studenten. Ook kun je in contact komen met studievoorlichters.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen