Erasmus Universiteit garandeert studie voor academisch jaar 2020-2021

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) geeft alle aankomende en herinschrijvende studenten de garantie dat per 1 september 2020 al het onderwijs aangeboden wordt; fysiek op de campus, online of in blended vorm. Ook alle tentamens zullen aangeboden worden, indien noodzakelijk in aangepaste vorm.

Extra gemotiveerd voor inschrijving

De EUR wil garanderen dat het onderwijs per 1 september 2020 hoe dan ook doorgang zal vinden. De universiteit wil zo snel mogelijk alle gebruikelijke activiteiten op de campus hervatten. Zo hoopt de universiteit alle aankomende en herinschrijvende studenten gerust te kunnen stellen zodat ze zich extra gemotiveerd voelen om zich in te schrijven voor een opleiding aan de EUR.

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om de activiteiten op de campus weer volledig te hervatten, is de EUR vastbesloten ervoor te zorgen dat de studieactiviteiten voor de studenten worden voortgezet. De EUR bereidt zich voor op een scenario waarin leren op afstand gecombineerd met fysiek op de campus zal plaatsvinden. De universiteit kan op deze manier in het komende academisch jaar alsnog iedereen in staat stellen hun ambities te verwezenlijken.

Inschrijving reguliere bachelor- en masteropleidingen open tot 1 juni 2020

De garantie geldt ook voor internationale studenten die mogelijk nog geen visum hebben kunnen regelen voor de start van hun studie, of voor studenten voor wie nog reisbeperkingen gelden. Voor de studie Geneeskunde gelden er andere regels en kan daarom geen garantie worden gegeven. Wees je er echter van bewust dat sommige practica, vooral met betrekking tot de masterspecialisaties Psychologie, face-to-face kunnen worden gegeven en zodoende in het uitzonderlijke geval online niet kunnen doorgaan.

Afhankelijk van het precieze programma kunnen aankomende en herinschrijvende  studenten zich nog inschrijven voor een reguliere bachelor- of masteropleiding tot uiterlijk 1 juni 2020. Door de coronacrisis zien ook de toelatingsprocedures er anders uit. De EUR helpt studenten en studiekiezers graag bij het maken van een goede keuze en geeft tips over hoe ze zichzelf goed kunnen voorbereiden zodat ze zonder zorgen kunnen starten aan een nieuwe opleiding. Op de website www.eur.nl/studiekeuze is meer informatie te vinden om bijvoorbeeld een online meeloopdag te volgen, informatiesessies te bekijken of te chatten met huidige EUR studenten. Ook kan men in contact komen met studievoorlichters.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen