Farshida Zafar wint Techionista Award

Nieuws

Mr. Farshida Zafar, projectleider Online Education & Innovation bij Erasmus School of Law, heeft op 18 januari jl. een Techionista Award gewonnen. Zij werd uitgeroepen tot ‘Tech Leader’ vanwege haar prototype van een virtual reality oefenrechtbank.

De onderwijssector loopt niet altijd voorop met technologische ontwikkelingen. Desondanks heeft mr. Zafar een brug geslagen tussen ICT en het recht. Ze heeft een praktische toepassing gevonden van ICT in de collegezaal, zodat onderwijs voor docenten en studenten makkelijker wordt gemaakt. Zij ontwikkelde een virtual reality oefenrechtbank, waardoor de rechtspraak een stuk aantrekkelijker en inzichtelijker wordt voor studenten.

In het juryrapport wordt Farshida Zafar omschreven als een ware leider, die mensen en processen in beweging brengt en inspireert. Hierdoor verdient zij de titel ‘Tech Leader 2018,’ aldus de jury. Zij en de andere winnaressen van de Techionista Awards mogen zich volgens de vakjury en het Nederlandse publiek de meest talentvolle, inspirerende, baanbrekende en ondernemende tech-vrouwen van Nederland noemen. De overige winnaressen zijn: Vivianne Bendermacher - founder Techionista; Nina Hoff - Tech Entrepreneur 2018;  Ineke Scheffers - Tech Talent 2018; Felienne Hermans - Tech Inspirator 2018; Esther van Luit - winnaar van de Publieksaward.

Bekijk hier het hele juryrapport

Meer informatie

Bovenstaande foto geraadpleegd van: http://www.techionista-awards.com/ 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen