Helmi Geeve nieuwe directeur Marketing en Communicatie Erasmus Universiteit Rotterdam

Zij gaat per 1 januari 2023 in deze functie aan de slag
Helmi Geeve
Helmi Geeve

Het College van Bestuur van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft Helmi Geeve benoemd tot nieuwe directeur Marketing en Communicatie. Zij gaat per 1 januari 2023 in deze functie aan de slag. 

Helmi Geeve heeft al vaker gewerkt aan de dienstenkant van onderwijsorganisaties, ondermeer als programmamanager en als directeur van een onderwijsacademie. In die jaren heeft zij expertise opgebouwd als directeur en interimmanager in het universitair, hoger en middelbaar beroepsonderwijs. Hiermee zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de reputatie, het merk en de beleving van EUR. 

Helmi Geeve: “Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen bij Erasmus Universiteit Rotterdam, een prachtig instituut waar collega’s met enorme betrokkenheid voor studenten werken aan excellent onderwijs en onderzoek. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega’s en de partnerorganisaties de mooie ambities te realiseren die we hebben, the Erasmian way!”

Ed Brinksma, portefeuillehouder en voorzitter van het College van Bestuur: “We halen met Helmi Geeve een doorgewinterde communicatiemanager binnen en een stevige invulling van de directeurspositie Marketing en Communicatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij vanuit al haar ervaring en expertise een grote bijdrage zal leveren om de ambities van Strategie 2024 en de verschillende samenwerkingen zoals de regionale convergentie nog meer over het voetlicht te brengen.”  

Meer informatie

Over Helmi Geeve

Helmi Geeve studeerde communicatiewetenschappen en werkte jarenlang als marketing en communicatiedirecteur bij uiteenlopende organisaties. De afgelopen jaren heeft Helmi met haar label The Brand Me al honderden professionals geholpen bij het ontwikkelen van hun personal brand. Daarnaast heeft ze diverse publicaties geschreven zoals een boek over personal branding en regie pakken op je loopbaan en het inzetten van je persoonlijk leiderschap. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen