IDEA Center presenteert boek over diversiteit en inclusie

Buitenkant van De Doelen in de avond
Buitenkant van De Doelen in de avond

Op vrijdag 6 oktober presenteert IDEA Center (Inclusion, Diversity, Equity & Access Center) van de Erasmus Universiteit Rotterdam het boek Van woorden naar daden - een gids voor een inclusieve organisatie in Theater Zuidplein in Rotterdam. 

In het boek delen teamleden van IDEA Center hun kennis en ervaringen van een integrale aanpak die kan helpen een organisatie te veranderen naar een meer inclusieve, diverse, rechtvaardige, toegankelijke, en uiteindelijk een prettiger organisatie voor iedereen. Met het boek willen de auteurs werkgevers, werknemers en organisaties op een toegankelijke manier inspireren. Het boek biedt praktische handvatten bij het ontwerpen, implementeren en evalueren van nieuwe of bestaande interventies en beleid. Het boek is in het Nederlands, er komt ook een Engelse versie. 

Het boek wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Zuidplein gepresenteerd. Het eerste exemplaar zal overhandigd worden aan Rabin S. Baldewsingh, Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme.

Op het podium tijdens het programma: prof. dr. Annelien Bredenoord, rector magnificus EUR, prof. dr. Semiha Denktaş, Chief Diversity Officer EUR, Rabin S. Baldewsingh, Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Racisme, Mary Tupan-Wenno, directeur ECHO Expertisecentrum Diversiteitsbeleid, Imane Wijsman, een van de muzikale EUR studenten en alle teamleden van IDEA Center.

Meer informatie en aanmelden voor het event

  • Boeklancering IDEA Center

    IDEA Center van de Erasmus Universiteit Rotterdam presenteert het boek Van woorden naar daden - een gids voor een inclusieve organisatie.
    Buitenkant van De Doelen in de avond

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen