Jeroen Dijsselbloem op openingscongres EFR Business Week

Jeroen Dijsselbloem op openingscongres EFR Business Week

Op 25 maart a.s. gaat met het openingscongres de 31ste editie van de EFR Business Week van start.
De Economische Faculteitsvereniging Rotterdam heeft minister Jeroen Dijsselbloem weten te strikken als spreker. Verder geven onder meer Hans Wijers en Greg Shaopiro acte de présence. Met het thema Discover – Your desire to achieve - worden studenten tijdens de Business Week uitgedaagd hun intrinsieke motivatie onder de loep te leggen. Doen ze wat ze leuk vinden? Gaan ze het geld achterna of zoeken ze macht?  

Discussies

De rest van de week bouwt voort op het thema, waarbij studenten tijdens het Conference Platform in de Maastoren, het hoogste gebouw van de Benelux, zullen discussiëren met een grote groep prominenten gasten waaronder de CEO Port of Rotterdam Allard Castelein, Founder of Ticketswap Hans Ober, Fashiondesigner Hans Ubbink, Jochem van den Berg (hoofredacteur van de Speld) en Maurice de Hond.

Naast het inspireren van studenten heeft de EFR Business Week ook tot doel om studenten in contact te brengen met bedrijven. Dat wordt dit jaar gedaan op vele manieren: Branche Bootcamps, Company Dinner, workshops, Inhousedays en - dit jaar terug van weggeweest - de Business Week on Location, waarbij een groep studenten afreist naar Dublin en op bezoek gaat bij Google HQ.

Bekijk het volledige programma van de EFR Business Week. 

Meer informatie

Louis ten Hacken, Chairman EFR Business Week 2015, chairman@efr-businessweek.nl