Kellie Liket geeft TEDx Talk tijdens de uitreiking van de PWC Transparantprijs

Kellie Liket geeft TEDx Talk tijdens de uitreiking van de

Tijdens de prijsuitreiking van De Transparant Prijs 2016 op 2 november jl. heeft Kellie Liket van het Impact Centre Erasmus een TEDx Talk gegeven genaamd ‘Kies je voor de Picasso of het kind?’.

Kellie Liket is als onderzoekster verbonden aan het Impact Centre Erasmus. Zij gebruikt haar wetenschappelijke kennis en kunde om samen met een diverse groep van organisaties meer grip te krijgen op de realisatie van hun maatschappelijke ambities door vanuit impact te denken, door impact te meten en op impact te sturen. Liket is gespecialiseerd in goede doelen en filantropie. In deze TEDx Talk bespreekt zij de impact van menselijk gedrag en het belang van prioriteren wanneer een mens iets wil betekenen voor een ander. Haar inspirerende verhaal tijdens de Transparant Prijsuitreiking van PWC duurt acht minuten en via de link onder aan dit bericht terug te kijken.

Met de Transparant Prijs wil PwC bijdragen aan publieksvertrouwen (building public trust) door maatschappelijk relevante organisaties te stimuleren transparant te laten zien waar zij trots op zijn maar ook open en eerlijk aan te geven wat beter kan.

 

Meer informatie

Klik hier voor haar TEDx optreden.
Klik hier voor meer informatie over de PWC Transparant Prijs.