Nieuw: Master in Tourism, Culture and Society

In september 2018 biedt de afdeling Cultuurwetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam een nieuwe masterspecialisatie aan: Tourism, Culture and Society. In dit programma verdiepen studenten zich in de complexe relatie tussen plaats, cultuur en toerisme.

 

 

Hoe kunnen we verklaren dat het toerisme in Nieuw-Zeeland toenam na het verschijnen van de Lord of the Rings-films? En waarom bezoeken jaarlijks zo'n 1,5 miljoen mensen Auschwitz in Polen? En hoe kan het dat de meerderheid van Air France' bestemmingen voormalige koloniën van Frankrijk zijn? Deze en meer vragen zou je als student Tourism, Culture and Society kunnen onderzoeken.

In dit nieuwe masterprogramma krijgen studenten een beter begrip van de toerisme-industrie en haar relatie met internationale economieën, media en culturen.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor studenten die op een creatieve en kritische manier hun bijdrage willen gaan leveren aan de immer groeiende toerisme-sector. Ook voor degenen die een academische loopbaan ambiëren op het vlak van cultural studies, media studies en/of tourism studies, is deze masterspecialisatie een goede keuze.

Meer informatie

Interesse?

Als je interesse hebt in Tourism, Culture and Society:

Op de website van het masterprogramma lees je meer over de toelatingseisen en de aanmeldprocedure voor de (pre-)master Tourism, Culture and Society.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen