Nieuwe directeur voor Erasmus Centre for Strategic Philanthropy

Ann Huijbregts-Gummels is aangesteld als nieuwe directeur bij het Erasmus Centre for Strategic Philanthropy (ECSP). Na ruim 3 jaar, waarin belangrijke stappen in de verdere ontwikkeling van het ECSP zijn gezet, verlaat Michiel de Wilde het ECSP om directeur te worden van de Goldschmeding Foundation.

Ann heeft ruime ervaring in strategie consulting (Adstrat, Monitor en Booz & Company) en is al jaren actief in de filantropische sector. Onder andere bij het Amerikaanse venture philanthropy fonds Robin Hood Foundation, als directeur van Stichting LaLuz en bestuurslid van de fondsenwervende instelling Villa Joep!. De afgelopen jaren leidde zij het bedrijfsfonds van IMC BV (Stichting IMC Goede Doel) en een familiefonds en daarnaast is zij bestuurslid van de Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN).

Als Executive Director zal Ann Huijbregts-Gummels met het team verder bouwen aan een heldere positionering van en aanbod vanuit het ECSP, om de sector van vermogensfondsen (onafhankelijk, familie-, bedrijfs- of anderszins) te ondersteunen bij het vergroten van hun impact op de maatschappij. De Raad van Toezicht van het ECSP wenst Michiel de Wilde succes in zijn nieuwe positie en kijkt uit naar de samenwerking met Ann in de komende periode.

Vanaf 1 maart 2017 zal Ann Huijbregts-Gummels haar nieuwe functie bekleden. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communications Officer van Erasmus School of Economics, rdegroot@ese.eur.nl mobiel 06 53 641 846.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen