Vernieuwd thuis voor studenten Erasmus Universiteit

Dinsdag, 27 juni 2017

Een ‘welkom thuis’ voor studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam: op donderdag 29 juni viert de universiteit de opening van de gerenoveerde universiteitsbibliotheek. Het gebouw is licht, open en biedt studenten ruim 900 studieplekken. De Erasmus Universiteit beschikt nu over een moderne universiteitsbibliotheek, die inspeelt op de huidige behoeftes van studenten en wetenschappers.

Nieuwe wetenschappelijke directeur ERIM

Dinsdag, 27 juni 2017

Prof.dr. Pursey Heugens volgt prof.dr. Marno Verbeek op als Scientific Director van het Erasmus Research Institute of Management (ERIM), het gezamenlijke onderzoeksinstituut van Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM) en Erasmus School of Economics (ESE).

Erasmus University College goed op stoom

Dinsdag, 27 juni 2017

De tweede lichting studenten zwaait binnenkort af van het jonge Erasmus University College, tijdens de Commencement Ceremony. De Liberal Arts & Sciences opleiding verwacht in het aankomende academisch jaar haar maximale intake capaciteit te bereiken.

Conferentie over kansen en problemen van diversiteit en migratie

Dinsdag, 27 juni 2017

Migratie en diversiteit leveren in steden kansen op, maar geven ook spanningen. Ruim 600 Europese wetenschappers buigen zich vanaf donderdag 28 juni 2017 drie dagen lang over migratie en diversiteitvraagstukken tijdens de 14e IMISCOE conferentie op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verleden van steden leeft voort op het web

Maandag, 26 juni 2017

Facebookgroepen, websites met herinneringen en buurtblogs: burgers worden steeds meer online erfgoed-bewaarders. Onderzoeker Arno van der Hoeven gaat de grote verscheidenheid aan online initiatieven gericht op stedelijk erfgoed bestuderen. Hiervoor heeft hij een KIEM-beurs ontvangen.

RSS feed

Persvoorlichting