Online Video Opera: Home Sweet Home

De Video Opera Home Sweet Home brengt de verhalen van 100 Rotterdammers ten tijde van quarantaine tot leven. In zes delen uitgezonden tussen donderdag 21 en zaterdag 30 mei via Operadagen Rotterdam en Open Rotterdam.

De video-opera Home Sweet Home brengt de verhalen van een stad ten tijde van quarantaine tot leven. Honderd Rotterdamse zangers, muzikanten, dansers, beat boxers, dichters en beeldend kunstenaars maken samen, onder leiding van componist Keimpe de Jong en artistiek coördinator Rajiv Bhagwanbali, een online opera over heimwee en verlangen, afstand en thuisgevoel.

Home Sweet Home is een cross-culturele en cross-disciplinaire online opera, gefilmd in huiskamers en op balkons, in tuintjes en op de stoep. Een verhaal over ‘thuis’ als gevangenis, als warm nest, als centrum van de wereld. Over afstand en verlangen. En over de kracht van de grenzeloze verbeelding.

Home Sweet Home wordt in zes delen uitgezonden tussen donderdag 21 en zaterdag 30 mei via Operadagen Rotterdam en Open Rotterdam

 

 

Music Monday Tip