Promotie Anne Opschoor op donderdag 20 februari 2014

Op donderdag 20 februari 2014 vindt de promotie plaats van Anne Opschoor. De titel van het proefschrift is 'Een beter begrip van volatiliteit op financiële markten'. Promotor is professor Dick van Dijk en de copromotor is dr. Michel van der Wel (beiden van Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Richard Paap (Erasmus School of Economics), professor Peter Boswijk (Universiteit van Amsterdam) en professor Jeroen Rombouts (ESSEC Business School).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 13.30 uur.

Meer informatie

Anne Opschoor deed zijn PhD-onderzoek aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen