Promotie Asli Selim op vrijdag 20 juni 2014

Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de promotie plaats van Asli Selim. De titel van het proefschrift is 'Een Onderzoek naar Onzekerheid vanuit een Psychologisch en Economisch perspectief'. Promotoren zijn professor Peter Wakker en professor Han Bleichrodt (beiden Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Kirsten Rohde (Erasmus School of Economics), professor Gerrit Antonides (Wageningen UR - Maatschappijwetenschappen) en dr. Sander Onderstal (Universiteit van Amsterdam).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 09.30 uur.

Meer informatie

Asli Selim deed haar PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen