Promotie Dennie van Dolder op donderdag 25 september 2014

Op donderdag 25 september vindt de promotie plaats van Dennie van Dolder. De titel van het proefschrift is 'Spelshows, kansspelen en economisch gedrag'. Promotoren zijn professor Han Bleichrodt en professor Peter Wakker (beiden Erasmus School of Economics) en de co-promotor is dr. Martijn van den Assem (Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Charles Noussair (Tilburg University), professor Simon Gächter (University of Nottingham) en dr. Aurelien Baillon (Erasmus School of Economics).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

Dennie van Dolder deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen