Promotie Dennis Karstanje op donderdag 26 maart 2015

Promotie Dennis Karstanje op donderdag 26 maart 2015

Op donderdag 26 maart 2015 vindt de promotie plaats van Dennis Karstanje. De titel van het proefschrift is 'Dimensies uitgezocht: Grondstofcurven en de liquiditeit van aandelen'. Promotor is professor Dick van Dijk (Erasmus School of Economics) en co-promotoren zijn dr. Wing Wah Tham en dr. Michel van der Wel (beiden Erasmus School of Economics) Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit Dr. Ronald Huisman (Erasmus School of Economics), professor Asger Lunde (Aarhus University) en professor Mathijs van Dijk (Rotterdam School of Management).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 13.30 uur.

Meer informatie

Dennis Karstanje deed zijn PhD-onderzoek aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen