Promotie Eran Raviv op vrijdag 14 maart 2014

Op vrijdag 14 maart 2014 vindt de promotie plaats van Eran Raviv. De titel van het proefschrift is 'Voorspellen van financiële en macro-economische variabelen: Krimp, dimensie reductie, en aggregatie'. Promotor is professor Dick van Dijk (Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Dennis Fok (Erasmus School of Economics), professor Domenico Giannone (Solvay Brussels School of Economic and Management) en professor Rafał Weron (Wrocław University of Technology).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 13.30 uur.

Meer informatie

Eran Raviv deed zijn PhD-onderzoek aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen