Promotie Geertjan de Vries op vrijdag 29 november 2013

Op vrijdag 29 november 2013 vindt de promotie plaats van Geertjan de Vries. De titel van het proefschrift is 'Durfkapitaal: Relaties met de economie en intellectueel eigendom'. Zijn promotores zijn professor Enrico Pennings (Erasmus School of Economics) en professor Joern Block (Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit dr. Luca Berchicci (Rotterdam School of Management), professor Justin Jansen (Rotterdam School of Management) en professor Roy Thurik (Erasmus School of Economics).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 13.30 uur.

Meer informatie

Geertjan de Vries deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen