Promotie Jan Tichem op donderdag 15 mei 2014

Op donderdag 15 mei 2014 vindt de promotie plaats van Jan Tichem. De titel van het proefschrift is 'Altruïsme, Conformisme en Prikkels op de Werkvloer'. Promotor is professor Robert Dur (Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Kirsten Rohde (Erasmus School of Economics), dr. Josse Delfgaauw (Erasmus School of Economics) en professor Ola Kvaløy (University of Stavanger - Noorwegen).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

Jan Tichem deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.