Promotie Łukasz Gątarek op donderdag 8 mei 2014

Op donderdag 8 mei 2014 vindt de promotie plaats van Łukasz Gątarek. De titel van het proefschrift is 'Econometrische analyses van financiële handel, risicobeheer en risicometing'. Promotor is emeritus professor Herman van Dijk (Erasmus School of Economics) en de co-promotor is dr. Lennart Hoogerheide (Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde - Vrije Universiteit Amsterdam). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Dennis Fok (Erasmus School of Economics), professor Richard Paap (Erasmus School of Economics) en professor Aleksander Welfe (Warsaw School of Economics).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

 Łukasz Gątarek deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.