Promotie Martin Scholtus op donderdag 27 februari 2014

Op donderdag 27 februari 2014 vindt de promotie plaats van Martin Scholtus. De titel van het proefschrift is 'De invloed van hoge-frequentie handel op financiële markten'. Zijn promotor is professor Dick van Dijk (Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Patrick Verwijmeren (Erasmus School of Economics), professor Mathijs van Dijk (Rotterdam School of Management) en professor Albert Menkveld (Vrije Universiteit Amsterdam).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

Martin Scholtus deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Klik voor een uitgebreid (Engels) bericht op: http://www.eur.nl/ese/english/news/detail/article/58224-phd-defence-of-martin-scholtus-on-thursday-27-february-2014/