Promotie Mehtap Kiliç op donderdag 31 oktober 2013

Op donderdag 31 oktober 2013 vindt de promotie plaats van Mehtap Kiliç. De titel van het proefschrift is 'Fundamentele inzichten in elektriciteits-termijncontractprijzen'. Haar promotor is professor Enrico Pennings van de Erasmus Universiteit Rotterdam en haar co-promotor is dr. Ronald Huisman, eveneens van de Erasmus Universiteit. Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Derek Bunn, professor Stein-Erik Fleten en professor Willem Verschoor.  

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 11.30 uur.

Meer informatie

Kılıç deed haar PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen