Promotie Pengfei Sun op vrijdag 25 oktober 2013

Op vrijdag 25 oktober 2013 vindt de promotie plaats van Pengfei Sun. De titel van het proefschrift is 'Tail Risk of Equity Returns'. Zijn promotor is professor Casper de Vries van de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn co-promotor is dr. Chen Zhou, eveneens van de Erasmus Universiteit. Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Dick van Dijk, professor Philipp Hartmann (beiden van de Erasmus Universiteit Rotterdam) en professor Stefan Straetmans van de Universiteit van Maastricht.  

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 09.30 uur.

Meer informatie

Sun deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Een uitgebreid bericht over de promotie van Pengfei Sun kunt u lezen op: link volgt nog.