Promotie Pinar Ceyhan op donderdag 4 september 2014

Op donderdag 4 september 2014 vindt de promotie plaats van Pinar Ceyhan. De titel van het proefschrift is 'Essays over Bayesiaanse analyse van tijdsvariërende patronen in de economie'. Promotor is professor Herman van Dijk (Emeritus Erasmus School of Economics) en de co-promotor is dr. Nalan Baştürk. Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Richard Paap, professor Dennis Fok en professor Dick van Dijk (allen van Erasmus School of Economics).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

Pinar Ceyhan deed haar PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen