Promotie Robin Zoutenbier op donderdag 29 januari 2015

Op donderdag 29 januari 2015 vindt de promotie plaats van Robin Zoutenbier. De titel van het proefschrift is 'Werkmotivatie en prikkels in de publieke sector'. Promotor is professor Robert Dur. Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Bauke Visser, professor Dinand Webbink (beiden Erasmus School of Economics) en professor Simon Burgess (Universiteit van Bristol).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 15.30 uur.

Meer informatie

Robin Zoutenbier deed zijn PhD-onderzoek aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen