Promotie Sander Renes op donderdag 27 november 2014

Op donderdag 27 november 2014 vindt de promotie plaats van Sander Renes. De titel van het proefschrift is 'Nooit een enkele maatregel, essays over belastingen, carieres en risicovolle beslissingen' . Promotor is professor Bauke Visser (Tinbergen Instituut/Erasmus School of Economics). Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Bas Jacobs en professor Otto Swank (beiden van Erasmus School of Economics) en professor Jan Potters(Tilburg University).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 09.30 uur.

Meer informatie

Sander Renes deed zijn PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen