Promotie Yun Dai op vrijdag 23 mei 2014

Op vrijdag 23 mei 2014 vindt de promotie plaats van Yun Dai. De titel van het proefschrift is 'Efficiency bij Bedrijfsovernames'. Promotor is professor Han Smit (Erasmus School of Economics) en de co-promotor is dr. Sebastian Gryglewicz . Daarnaast bestaat de beoordelingscommissie uit professor Enrico Pennings (Erasmus School of Economics), professor Patrick Verwijmeren (Erasmus School of Economics) en professor Espen Eckbo (Tuck School of Business - Dartmouth).

Tijd en locatie

De promotie vindt plaats in de Senaatszaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (complex Woudestein) om 09.30 uur.

Meer informatie

Yun Dai deed haar PhD-onderzoek in de economie aan het Tinbergen Instituut. Het Tinbergen Instituut is het gemeenschappelijke onderzoeksinstituut van de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, en de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor meer informatie over de plechtigheid kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communicatie Adviseur van de Erasmus School of Economics, tel. (010) 408 1762 of 06 5364 1846 , e-mail: rdegroot@ese.eur.nl of Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam: press@eur.nl of (010) 408 1216.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen