Reminder: Heb jij je al aangemeld voor de Share Your Knowledge Week 2021?

Person behind laptop holding coffee - blog

Tijdens de Share Your Knowledge Week verzorgen collega's korte workshops voor elkaar. Heb jij je al aangemeld? Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaande workshops. Een overzicht van het volledige programma vind je hier.

Let op: sommige workshops zijn al vol, deze staan niet meer op het inschrijfformulier.

Reinventing Teams: An exploration of what elements contribute to high performing teams and how to build them

Wil je weten hoe je als team succesvol kunt samenwerken? Doe dan mee met deze workshop van Alexander Whitcomb en Sascha Wanna! Na het volgen van deze sessie weet jij welke ingrediënten cruciaal zijn voor een succesvol team. De workshop is interessant voor iedereen die een team aanstuurt of meer wil weten over succesvol samenwerken in een team.

Er is nog ruimte in de workshop die gepland staat op 23 maart 13.15 – 14.45.
Schrijf je snel in!


Mijn persoonlijke ontwikkeling - Miraila Bernadina

Wat wordt de volgende stap in jouw carrière? In deze workshop daagt Miraila Bernadina Theodora je uit om na denken over jouw toekomst. Na het volgen van deze workshop heb je meer inzicht in jouw interesses en weet je hoe je kansen kunt creëren en pakken. De belangrijkste competenties voor ondersteunend personeel komen aan bod, evenals zorg voor een goede mentale gezondheid en de mogelijkheden die de EUR biedt op het gebied van carrière en ontwikkeling.

Er is nog ruimte in de workshop die gepland staat op 22 maart 9.30 – 11.00
Schrijf je snel in!
 

How to pitch your idea - Matt Hrusc

In deze workshop leert Matt Hrusc je hoe je collega's kunt enthousiasmeren voor een project of idee. Je leert de basiselementen van overtuigend spreken in het openbaar en gaat hier direct mee aan de slag in praktische oefeningen.

Er is nog ruimte in de Engelstalige workshop die gepland staat op 25 maart 15.00 – 16.30
Schrijf je snel in!


Promote or Perish: managing projects during a pandemic - Suraya Farah Gaeta & Mutaleni Nadimi

Hoe rol je succesvol een project uit tijdens een pandemie? Leer in deze Engelstalige workshop van de ervaringen van Suraya Farah Gaeta & Mutaleni Nadimi.

Schrijf je in voor de workshop die gepland staat op 22 maart 15.00 – 16.30.
 

Working on YOU!

Stel jij ook doelen, en vind je het lastig om hiermee aan de slag te gaan? Vaak zitten we met belemmerende gedachtes die ons tegenhouden om echt aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop krijg je de kans om uit te zoeken wat nou precies je doelen zijn en ga je in je innerlijke onbewuste kijken wat jou momenteel tegenhoudt. In kleinere groepjes gaan we aan de slag met dat wat jij echt wilt behalen!

Neem de eerste stap en schrijf je in voor de workshop op 24 maart 9.30 – 11.00

Meer informatie

syk@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen