Theatre@Home

Bekijk de komende weken het beste van brits theater gewoon vanuit je luie stoel. Elke donderdag brengt het National Theatre een van hun theaterregistraties via hun YouTube kaneel. De komende weken kun je kijken naar Jane Eyre, Treasure Island en Twelfth Night. Maar vanaf 2 april kun je eerst kijken naar James Corden in de hilarisch West End en Broadway hit One Man, Two Guvnors

Je kent James Corden waarschijnlijk van zijn eigen Late Late Show, carpool-karaoke of de filmversie van Cats (al je dat aandurfde na de slechte recensies). Maar hij begon zijn carrière als acteur in de serie Little Britain, later gevolgd door Gavin & Stacey.

In dit theaterstuk speelt hij de werkeloze muzikant Francis Henshall, die door 2 mannen afzonderlijk van elkaar in dienst wordt genomen. De ene een gangster, de andere van adel.

Francis probeert te voorkomen dat ze elkaar ontmoeten en erachter komen dat hij ook voor iemand anders werkt. Wat volgt zijn vrouwen verkleed als mannen, verkeerd bezorgde brieven en een heel erg zware hutkoffer. 

Bekijk deze en de volgende theaterstukken hier!