'There is No Such Thing as a Free Lunch' Witteveen-lezing door prof. dr. Coen Teulings

Op 31 oktober vindt op Erasmus School of Economics de eerste Witteveen-lezing plaats. Prof. dr. Coen Teulings zal in het bijzijn van prof. dr. Johannes Witteveen een lezing geven met als titel 'There is No Such Thing as a Free Lunch'.

Gedurende zijn lezing zal prof. dr. Coen Teulings spreken over de macro-economische situatie in Europa en over het monetair en fiscaal beleid. Teulings (1958) is ‘Montague Burton Professor of Industrial Relations’ aan de Universiteit van Cambridge. Hij was voorheen directeur van het Centraal Planbureau. Hij is tevens actief betrokken in het debat over huidige problematiek rondom de Europese Unie op macroniveau. Na zijn lezing is er ruimte voor vragen.

De Witteveen Lezing is genoemd naar prof. dr. Witteveen. Na zijn pensionering levert hij nog steeds een actieve bijdrage aan het debat over de macro-economische situatie met publicaties in bijvoorbeeld de Financial Times. Prof. dr. Witteveen is alumnus en een emeritus hoogleraar van Erasmus School of Economics en in zijn eer, heeft de faculteit de H.J. Witteveenleerstoel in macro- en monetaire economie opgericht. Professor Johannes Witteveen zal tijdens de lezing aanwezig zijn. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald de Groot, Communications Officer van Erasmus School of Economics +31 6 53 641 846 of rdegroot@ese.eur.nl