Zes masters 'topopleiding' bij Keuzegids

Zes masteropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen van de Keuzegids het predikaat ‘topopleiding’. Dat blijkt uit de Keuzegids Masters 2019, die vandaag is verschenen. 

De Keuzegids beoordeelt zes masters als topopleiding: Aansprakelijkheid en verzekering, Arbeidsrecht, Philosophy, Global Business & Sustainability, International Management en Philosophy & Economics. Dat zijn er evenveel als vorig jaar. Voor Global Business & Sustainability is het predikaat nieuw. 

Global Business & Sustainability is ook één van de opvallende stijgers in de gids. Verder zijn ook Organisational Change & Consulting, Health Economics, Policy & Law, Pedagogy & Education gestegen tov de Keuzegids 2018. 

Wetenschappelijke vorming

Kijkend naar de commentaren bij de individuele opleidingen worden onder meer positieve opmerkingen geplaatst over de goede praktijkgerichtheid (bv de togamaster), gedegen wetenschappelijke vorming (arbeidsrecht en aansprakelijkheid & verzekering) en uitdagende programma’s (economie). 
Bij Geneeskunde wordt er volgens de Keuzegids veel aandacht besteed aan het kritisch leren lezen van publicaties, rapporteren over onderzoek en kennismaken met onderzoeksmethoden.

Over de Keuzegids

De Keuzegids is gebaseerd op de meest actuele gegevens over arbeidsmarkt en onderwijskwaliteit. De kwaliteitsvergelijkingen in de Keuzegids Masters 2019 zijn gebaseerd op studentenoordelen en de keuring van de NVAO. Ook bracht de gidsredactie van alle masteropleidingen de selectie-eisen in kaart. 
 

Meer info over de masteropleidingen van de EUR hier

Meer informatie

Persvoorlichting Erasmus Universiteit Rotterdam, 010 4081216 of press@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen