Raak betrokken

Raak betrokken

Doordat jij behoort tot het wereldwijde netwerk van onze alumni kun je gebruik maken van allerlei voordelen die we je aanbieden. Veel van onze alumni willen echter ook graag iets terug doen! Duizenden alumni hebben hun Alma Mater gesteund door als vrijwilliger op events te werken, studenten te voorzien van mentoren en gastcolleges en financi√ęle donaties aan het Erasmus Alumni Trust. Wil jij ook weer betrokken raken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact met alumni@eur.nl als je een afwijkend verzoek hebt. We horen graag van je!

Deel je kennis

Opties weergeven

Deel zakelijke kansen

Opties weergeven

Alumni nieuws

  • Webinars over Participatie en Publieke Waarden

    Neem deel aan het webinar Participatie op 28 mei 2021 en het webinar Publieke Waarden op 31 mei 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Ook kun je je inhoudelijke en praktische vragen stellen.
  • Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

    Neem deel aan het Privacy & Compliance webinar op 23 april 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Stel je inhoudelijke en praktische vragen.
  • Over je eigen schaduw springen? Niet doen!

    Kans maken op daadwerkelijke implementatie? Samenwerking over de grenzen van lijnen en domeinen is hierbij onontbeerlijk. Academic Director Frank Beemer legt uit waarom.