Voordelen voor alumni

Lid zijn van het enorme en diverse alumni netwerk van Erasmus Universiteit Rotterdam, samen met meer dan 130,000 andere alumni, is een enorm voordeel op zichzelf. Het helpt je om in contact te komen met relevante mensen, geeft je nieuwe perspectieven in je carrierère en geeft je toegang tot een breed scala aan middelen en bronnen. Onder het mom van organisatie hebben we al deze voordelen verdeeld in twee segmenten: Een Leven Lang Leren en Andere voordelen voor alumni.

Onder Leven Lang Leren vind je alle mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen of je wetenschappelijke carrière voort te zetten, bijvoorbeeld door het luisteren naar podcasts, het volgen van webinars of je inschrijven voor executive education. Onder Andere voordelen voor Alumni vind je andere pré's aan het zijn van een alumnus/alumna van de EUR, bijvoorbeeld korting op een UB Lenerspas of een Erasmus Sport lidmaatschap. 

Heb je vragen over één van de voordelen of wil je zelf een pré delen? Neem dan contact op met alumni@eur.nl. We horen graag van je!

Een Leven Lang Leren

Meer informatie

Andere voordelen voor alumni

Meer informatie

Alumni nieuws

  • Webinars over Participatie en Publieke Waarden

    Neem deel aan het webinar Participatie op 28 mei 2021 en het webinar Publieke Waarden op 31 mei 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Ook kun je je inhoudelijke en praktische vragen stellen.
  • Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

    Neem deel aan het Privacy & Compliance webinar op 23 april 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Stel je inhoudelijke en praktische vragen.
  • Over je eigen schaduw springen? Niet doen!

    Kans maken op daadwerkelijke implementatie? Samenwerking over de grenzen van lijnen en domeinen is hierbij onontbeerlijk. Academic Director Frank Beemer legt uit waarom.