Gastcolleges

Gastcolleges

Wil jij in direct contact staan met de professionals van de toekomst? Help het verbinden van de arbeidsmarkt en de colleges op de universiteit door het geven van een gastcollege over jouw expertise.

Vind jij het leuk om de interactie aan te gaan met studenten en wil je je kennis en ervaring doorgeven? Met het geven van gastcolleges kunnen we onze studenten helpen voorbereiden op de arbeidsmarkt en geven we hen een breder perspectief om hun kennis op toe te passen. Daarbij helpt het geven van een gastcollege met het ontwikkelen van je presentatievaardigheden, krijg je live feedback op je lezing  en leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen.

Het geven van een gastcollege helpt met het ontwikkelen van je presentatievaardigheden, je krijgt live feedback op je lezing en leert gemakkelijk nieuwe mensen kennen.

Waarom een gastcollege?

Je kunt jouw kennis en expertise delen met de toekomstige generaties. Het is een belonende ervaring omdat je zowel studenten persoonlijk kan begeleiden, én zelf kunt werken aan je professionele netwerk en presentatievaardigheden.

Ik wil een gastcollege geven

Neem contact op via alumni@eur.nl om je op te geven voor een gastcollege. Noem je volledige naam, functie, bedrijf en laat je contactgegevens achter (e-mail en telefoonnummer). We nemen snel contact met je op.

Alumni nieuws

Meer nieuws
  • Webinars over Participatie en Publieke Waarden

    Neem deel aan het webinar Participatie op 28 mei 2021 en het webinar Publieke Waarden op 31 mei 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Ook kun je je inhoudelijke en praktische vragen stellen.
  • Webinar Privacy & Compliance 23 april 2021

    Neem deel aan het Privacy & Compliance webinar op 23 april 2021 en maak kennis met de opleiding en de docenten. Stel je inhoudelijke en praktische vragen.
  • Over je eigen schaduw springen? Niet doen!

    Kans maken op daadwerkelijke implementatie? Samenwerking over de grenzen van lijnen en domeinen is hierbij onontbeerlijk. Academic Director Frank Beemer legt uit waarom.