Bedankt

Bedankt voor je aanmelding voor de Online Bachelor Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam. We zien er naar uit om je zaterdag 13 februari online te ontmoeten! In deze e-mail vind je belangrijke praktische informatie over de Open Dag.

Download Zoom

Zorg dat je voor alle online sessies een paar minuten van te voren inlogt, zodat je tijdig deelneemt aan deze online sessies. Mocht je nog geen Zoom hebben, download dit programma dan van tevoren. Je hebt in een eerdere mail van ons al de links van jouw sessies ontvangen.

Voorbereiding Bachelor Open Dag

Via de studiekeuzepagina kun je je optimaal voorbereiden op de Online Bachelor Open Dag. Let op: het is belangrijk dat je een opleidingsvideo al hebt bekeken voor de Open Dag, zodat je in de sessie aan de slag kunt met de overige vragen die jij hebt. Je vindt de video's op onderstaande pagina, waar je ook alvast kunt chatten met onze studenten.

Informatiemarkt tijdens de Bachelor Open Dag

Gedurende de Online Bachelor Open Dag kun je op deze pagina live vragen stellen aan de bacheloropleidingen. Van 09.00-16.00 zal op deze pagina een live chat beschikbaar zijn. Je hebt daarbij de volgende opties:

  • Live Chat Nederlandse bacheloropleidingen
  • Live Chat internationale bacheloropleidingen
  • Live Chat Admissions (over hoe je toegelaten kunt worden tot een opleiding)

Op zaterdag 13 februari komt er ook een programmaoverzicht van alle sessies inclusief de Zoomlinks op de Bachelor Open Dag pagina te staan. Mocht je op deze dag op het laatste moment willen veranderen van sessies, dan kan dat dus!

Veel plezier op de Online Open Dag!

Nu al onze studievoorlichting online plaatsvindt, begrijpen we dat het extra moeilijk is om jouw studiekeuze te maken. Onze studenten en medewerkers staan daarom (online) klaar om je verder te helpen. We hopen dat je zaterdag een leuke dag hebt en een goed beeld krijgt van studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Heb je op basis van deze mail nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via openday@eur.nl.

Veel succes met je studiekeuze!

Erasmus Universiteit Rotterdam
www.eur.nl

openday@eur.nl