Bedankt

Bedankt voor je aanmelding voor de Online Master Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam. We zien er naar uit om je dinsdag 23 maart online te ontmoeten! Op deze pagina vind je belangrijke praktische informatie over de Open Dag.

Download Zoom
Zorg dat je voor alle online sessies een paar minuten van te voren inlogt, zodat je tijdig deelneemt aan deze online sessies. Mocht je nog geen Zoom hebben, download dit programma dan van tevoren. Je hebt in een eerdere mail van ons al de links van jouw sessies ontvangen.

Voorbereiding Master Open Dag
Via de studiekeuzepagina kun je je optimaal voorbereiden op de Online Master Open Dag. Let op: het is belangrijk dat je een opleidingsvideo al hebt bekeken voor de Open Dag, zodat je in de sessie aan de slag kunt met de overige vragen die jij hebt. Je vindt de video's op onderstaande pagina, waar je ook alvast kunt chatten met onze studenten.

Informatiemarkt tijdens de Master Open Dag
Gedurende de Online Master Open Dag kun je op deze pagina live vragen stellen. Van 16.00-22.00 kun je vragen stellen over de toelatingseisen en toelatingsprocedure.

Op dinsdag 23 maart komt er ook een programmaoverzicht van alle sessies inclusief de Zoomlinks op de Master Open Dag pagina te staan. Mocht je op deze dag op het laatste moment willen veranderen van sessies, dan kan dat dus!

Veel plezier op de Online Open Dag!
Nu al onze studievoorlichting online plaatsvindt, begrijpen we dat het extra moeilijk is om jouw studiekeuze te maken. Onze studenten en medewerkers staan daarom (online) klaar om je verder te helpen. We hopen dat je dinsdag een leuke dag hebt en een goed beeld krijgt van studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Heb je op basis van deze mail nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via 
openday@eur.nl

Veel succes met je studiekeuze!

Erasmus Universiteit Rotterdam
www.eur.nl
openday@eur.nl