Online Master Open Dag
Dinsdag 23 maart 2021

Online Master Open Dag

Of bekijk het programma

Leer de universiteit kennen tijdens de Master Open Dag op dinsdag 23 maart van 16.00-22.00 uur en vind de opleiding die bij jou past!

Wat kun je verwachten tijdens de Online Open Dag?

Tijdens de Online Master Open Dag krijg je informatie over alle masteropleidingen en over studeren bij Erasmus Universiteit Rotterdam in het algemeen. Ben je op zoek naar een master op het vlak van economie, rechten, psychologie of cultuurwetenschappen? We hebben een breed scala aan masters. Op 23 maart kom je meer te weten over de programma's en de toekomstperspectieven van de diverse masteropleidingen. Ga in gesprek met studenten, alumni en docenten en stel hen je vragen over toelatingseisen, het wonen in Rotterdam en natuurlijk de opleiding.

Praktische informatie

  • Voor wie? - Iedereen die geïnteresseerd is om zich verder te ontwikkelen en specialiseren. Alle sessies zijn online dus laat je ouders, broers, zussen of vrienden ook aansluiten in de Zoom-sessies.

  • Wanneer? - Dinsdag 23 maart 2021, 16.00-22.00.

  • Waar? - Het evenement is online via Zoom. Zorg alvast dat je een account hebt. Op 23 maart kan je via deze pagina alle Zoom-links naar de sessies eenvoudig vinden. Zodat je alle sessies snel kan vinden en bijwonen.

  • Wat? - Heel veel informatie over de universiteit en de masteropleidingen (met studenten, alumni en docenten).

Vragen

Als je aanvullende vragen hebt, kun je ons bereiken op openday@eur.nl