Arabisch

Heb je de Arabische taal nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Arabisch leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Arabisch voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo) vind je hier:

Bekijk hier het overzicht van ons aanbod taalcursussen Arabisch.

Eenmaal per jaar (in januari/februari) organiseren wij een dubbele cursus (batch) Arabisch voor beginners. Tijdens deze cursus leer je de beginselen van de Arabische taal, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context. De cursus bestaat uit 20 lessen van 2,5 uur. Voordeel is dat je tussendoor geen examen hoeft te doen. Je stroomt dus automatisch door van niveau beginners 1 naar niveau beginners 2. Aan het eind van het traject is de stof van twee cursusniveaus behandeld.   

  • Met afsluitend examen en certificaat. 
  • Meer informatie over de inhoud van de cursus Arabisch vind je op onze cursuspagina.
  • Je kunt je direct inschrijven via onze webshop!
  • De eerstvolgende cursus start in februari 2022, de deadline voor inschrijving is 13 januari 2022.

Als student of medewerker van de Erasmus Universiteit kun je een jaarlicentie aanschaffen voor het online programma Rosetta Stone. Met dit programma kun je zelfstandig en online de Arabische taal leren. Dat vraagt wel discipline en doorzettingsvermogen. Het online programma is ook geschikt voor het op peil houden van je taalbeheersing. Goed om te weten is dat alle taalvaardigheden, zoals spreken, luisteren, lezen en schrijven, aan bod komen. Je kunt het gehele jaar een licentie aanschaffen via de webshop. 

  • Er is geen afsluitend examen en je ontvangt geen certificaat.
  • Meer informatie over de online cursus Arabisch (en het overige aanbod van Rosetta Stone) kun je vinden in onze factsheet: online taalcursus.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen