Chinees

Chinees - Language & Training Centre (2017)

学一门新语言,发现一个新世界。

Heb je de Chinese taal (Mandarijn) nodig voor je studie of loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Chinees leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Chinees voor cursisten met een academische achtergrond (hbo/wo) vind je hier.

Een taalassessment Chinees is een uitgebreide toetsing van alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Met een assessment kun je je taalbeheersingsniveau vaststellen. Als alle resultaten zijn verwerkt, ontvang je een verklaring waarin staat op welk niveau je de taal mondeling en schriftelijk beheerst.

Tijdens deze cursus leer je de basis van de Chinese taal (Mandarijn), waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden spreken en luisteren in een alledaagse context. Chinees A1.1 bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Het afsluitende examen vindt na afloop van de cursus plaats op een vooraf vastgestelde datum. Aan het einde van de cursus is de stof van één cursusniveau behandeld.

 • Met afsluitend examen en certificaat.

Inschrijfdeadline is 19 September

Deze cursus is een vervolg op de cursus Chinees beginners 1. Tijdens deze cursus bouw je verder op de eerder geleerde onderwerpen van de Chinese taal (Mandarijn), waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken in een alledaagse context. Chinees beginners 2 bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Het afsluitende examen vindt na afloop van de cursus plaats op een vooraf vastgestelde datum. Aan het einde van de cursus is de stof van één cursusniveau behandeld.

 • Met afsluitend examen en certificaat

Deze cursus wordt deze periode (april-juni) niet aangeboden. Blijf op de hoogte van nieuwe data.

Vanzelfsprekend levert het Language & Training Centre ook graag maatwerk op verzoek van en in overleg met faculteiten, afdelingen, studenten of bedrijven. Maatwerk kunnen we onderverdelen in:

 • Individueel

  Het is mogelijk om een individuele taaltraining te volgen. Een individuele taaltraining sluit precies aan bij je wensen en behoeften. Het LTC stelt een persoonlijk trainingstraject op. Je doorloopt dit traject onder begeleiding van een ervaren docent.
   

 • Groep
  Het is mogelijk om een cursus op maat in te kopen. Deze wordt in overleg afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf 3 personen.

Voor meer informatie over assessments & cursussen op maat of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen via ltc@eur.nl. Om de aanvraag te kunnen verwerken vragen wij je om duidelijk aan te geven om welke taal het gaat en wat de wensen en behoeften zijn.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen