Assessment Chinees

Een taalassessment is bedoeld om je taalbeheersingsniveau vast te stellen. Het resultaat kun je gebruiken om bijvoorbeeld aan te tonen bij je faculteit dat je aan de taaleisen voldoet om op exchange te gaan of om je in te kunnen schrijven voor een Masterstudie. Je kunt het assessment ook gebruiken als je je huidige taalniveau aan moet tonen bij je werkgever.

Een taalassessment bestaat uit een mondelinge toets van ongeveer 15 minuten en een schriftelijke toets van 1 uur. Als alle resultaten zijn verwerkt, ontvang je een verklaring waarin staat vermeld op welk CEFR-niveau je de taal beheerst. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen de mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Mocht je assessment aantonen dat je nog niet op het niveau zit dat je nodig hebt, dan kun je je met het resultaat van het assessment inschrijven voor een taalcursus.

Het LTC organiseert assessments alleen op aanvraag en alleen tijdens de maanden september t/m juni van een academisch jaar. De kosten voor een assessment bedragen € 85,- en de verklaring is één jaar geldig. Je taalbeheersing kan dan immers verbeterd of verslechterd zijn.  Wil je een assessment aanvragen? Stuur dan een e-mail met je verzoek naar ltc@eur.nl.

Met dyslexie kun je extra tijd krijgen voor het schriftelijke examen. Vergeet niet om je dyslexieverklaring met je verzoek mee te sturen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen