Deep Dives Engels

Inschrijving is open
Engels - Language & Training Centre (2017)

Inleiding

Er zijn twee Deep Dives beschikbaar om uit te kiezen: Academic Writing en General Writing. Heb jij moeite met het schrijven van Academische teksten? Dan is de Deep Dive in Academic Writing iets voor jou.  Weet je wat je wilt zeggen, maar heb je soms moeite om de juiste woorden te vinden of de juiste toon te zetten? Dan is deze Deep Dive in General Writing iets voor jou.

Deze Deep Dives zijn zelfstudies. Je krijg toegang voor zes maanden tot de cursusomgeving op Canvas. Daar kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo de stof doornemen. 

Deep Dive: Academic Writing - General issues and solutions 

Worstel je met het schrijven van academische teksten? Heb je een goed begrip van de basisprincipes, maar heb je moeite met het verfijnen van je teksten? Dan is deze Deep Dive in Academic Writing iets voor jou!

In deze achtdelige deep dive word je begeleid door de belangrijkste problemen waarmee academische schrijvers tegenwoordig worden geconfronteerd. Je leert over verschillende tekstsoorten en hun formaten, maar ook hoe je het juiste niveau van woordenschat kiest en betere, beknoptere zinnen schrijft. Daarnaast krijg je veel tips om de structuur en samenhang van je wetenschappelijke teksten te verbeteren. De acht units bevatten videolessen en een selectie van samengesteld materiaal om de theorie uit te leggen.

Deep Dive: General Writing - Issues and effective communication

Heb jij moeite om je punt over te brengen in e-mails, rapporten en voorstellen? Je weet wat je wilt zeggen, maar soms heb je moeite om de juiste woorden te vinden of de juiste toon te zetten. Als dit je bekend voorkomt, dan is deze Deep Dive into General Writing iets voor jou.

In deze achtdelige deep dive word je door de meest voorkomende problemen in zakelijk schrijven van vandaag geleid. Je leert over verschillende tekstsoorten en hun formaten, maar ook hoe je de juiste toon zet voor je publiek. Daarnaast krijg je veel tips over het verbeteren van je woordenschat, het gebruik van interpunctie en het volgen van de etiquetteregels in Engelse zakelijke communicatie. De acht units bevatten videolessen en een selectie van samengesteld materiaal om de theorie uit te leggen.

Cursusinformatie

InschrijfdeadlineGeen deadline
Tijdsduur6 maanden toegang tot de Canvas omgeving
TaalDe Deep Dives zijn Engels
InstructievormOnline
CursusprijsStudenten en medewerkers: €25,- 
VoorwaardenDoor in te schrijven voor deze deep dives ga je akkoord met onze voorwaarden. Voor vragen bekijk onze FAQ pagina

Contact

E-mailadres
ltc@eur.nl
Telefoonnummer
010 4081997

Whatsapp: +31 (0) 610604467

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen