Voorbereiding op de ceremonie

Pedel tijdens promotie

Voorlichting promotieplechtigheid

Het is aan te raden om als promovendus een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen over alle praktische zaken rond de promotieplechtigheid. Tijdens de voorlichting is er gelegenheid tot het testen van uw presentatie. Dit moet dan wel bij de aanmelding worden doorgegeven. Overzicht bijeenkomsten voorlichting protocol

Audiovisuele ondersteuning

Voor ondersteuning van uw lekenpraatje (inleidend praatje) kunt u een PowerPointpresentatie gebruiken. Wij vragen u om uw presentatie op een USB-stick mee te nemen en, indien mogelijk, ook voor een back-up te zorgen in de vorm van een tweede USB-stick of in uw e-mail. Het gebruik van een eigen laptop is ook mogelijk. Mocht u gebruik willen maken van een Apple laptop, dan verzoeken wij u vriendelijk om zelf een verloopstukje mee te nemen. De grootte van de slides dient 16:9 te zijn. Wij wijzen u erop dat de presentation view (waar uw tekst onder uw slides te zien is) op beide locaties NIET werkt.

Kleding

Het kledingadvies is voor zowel kandidaten als paranimfen hetzelfde. Het wordt op prijs gesteld dat u zich aan de volgende richtlijnen houdt;

  • Heren: een rokkostuum met een wit vest en een witte strik, zwarte schoenen en zwarte sokken. Als dit niet mogelijk is dan is een net pak ook voldoende.
  • Dames: feestelijke kleding overeenstemmend met de aard van de plechtigheid, niet te bloot en comfortabele schoenen

Fotograaf

Fotograferen tijdens de promotieplechtigheid is toegestaan, behalve tijdens de 45 minuten ondervraging. De fotograaf hoeft niet op 1 plek te staan voor de foto’s, het is toegestaan om rond te lopen. Enige voorwaarde voor het nemen van foto’s achter de commissieleden is dat de fotograaf de commissieleden niet mag hinderen. U kunt eventueel contact opnemen met de volgende fotografen:

Chris Gorzeman

T 06 53556929

http://www.phdphoto.nl/

 

Vincent Blinde

E vmblinde@gmail.com

 

Elise Ntoremi

T 0613790382

E info@yourphdphoto.com

https://yourphdphoto.com/

 

 

 

Receptie

Campus Woudestein

Voor de organisatie van een receptie op campus Woudestein kunt u contact opnemen met Vitam. Er zijn een aantal locatie mogelijkheden op de campus; Cum Laude (twee verdiepingen lager dan de Senaatszaal), in de Sienna (begane grond Tinbergenbuilding). U kunt voor alle informatie omtrent de receptie terecht bij Vitam. U kunt er ook voor kiezen om uw receptie in het Erasmus Paviljoen te houden.

VITAM

T 010 408 2416

E banqueting@eur.nl

ERASMUS PAVILJOEN

T 010 408 9746

E events@erasmuspaviljoen.nl
W www.erasmuspaviljoen.nl

Locatie Erasmus MC

Een receptie op locatie Erasmus MC vindt altijd plaats in de foyer van het Onderwijscentrum op de vierde verdieping naast de Prof. Andries Queridozaal. De catering hiervoor kan uitsluitend geleverd worden door de huiscateraar Kade80. Zij hebben prijzen voor hapjes en drankjes, maar het is ook mogelijk om alleen drank af te nemen. U kunt voor alle informatie omtrent de receptie terecht bij Kade80.

KADE80

T 010 704 30 98

E kade80@nl.issworld.com

Zoom

Voor elke promotie wordt een Zoom link aangemaakt voor het geval dat iemand toch onverwachts online moet deelnemen. Alle commissieleden (inclusief voorzitter en promotoren) en uzelf ontvangen deze zoomlink twee weken voorafgaand aan de plechtigheid in twee separate e-mails. Een agenda uitnodiging met enkel de zoomlink en een officiële uitnodiging waarin de zoomlink voor de zekerheid nog een keer vermeld wordt. Deze zoomlink mag niet naar uw gasten toegestuurd worden!

Mediatips voor wetenschappers

FACULTEITEN WOUDESTEIN

Vul enkele weken voor uw promotie dit formulier in om materiaal aan te leveren over uw dissertatie. Als onze persvoorlichters kansen zien voor persaandacht, dan nemen zij contact met u op voor een persbericht. Dit persbericht wordt opgenomen in de nieuwsbrief van EUR en wordt geplaatst op de website. Wilt u uw bericht ook naar vaktijdschriften of eigen persrelaties laten sturen, geef dan de adressen door aan Team Persvoorlichting van Marketing & Communicatie.

FACULTEIT ERASMUS MC

Lijkt uw promotie u interessant voor de media, of twijfelt u daarover? Neem dan contact op met één van de woordvoerders van Erasmus MC.

TEAM PERSVOORLICHTING EUR

T 010 408 1216

E press@eur.nl

TEAM PERSVOORLICHTING ERASMUS MC

T 010 703 3289

E press@erasmusmc.nl

Het Bureau van de Pedel plaatst voorafgaand aan uw plechtigheid een mededeling op de academische agenda en event pagina van uw faculteit.

Hora Finita

Voor promovendi van Erasmus Universiteit Rotterdam en Erasmus MC

Pedel tijdens promotie

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen