Eurekaweek

Let op: De Eurekaweek 2019 zal plaatsvinden van 19 tot en met 22 augustus 2019. 

 

Reach for the Skyline

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 20 tot en met 23 augustus. Ga jij vanaf september 2018 studeren aan de EUR, dan ben je hier aan het juiste adres voor alle informatie over het programma, slaapplekken en het studentenleven. Uiteraard kun je je hier ook inschrijven voor deze geweldige week! 

Daarnaast vind je op deze website ook informatie voor ouders, Rotterdamse studenten die zich willen inzetten om deze week tot een succes te maken of bedrijven die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden die de Eurekaweek te bieden heeft. 

Dit jaar is het thema van de Eurekaweek ‘Reach for the skyline’. Dit thema is enerzijds gefocust op de herkenbare skyline van Rotterdam; een internationale wereldstad waar succes en een nuchtere mentaliteit samenkomen. Daarnaast willen wij met dit thema de nadruk leggen op grenzeloze motivatie, het bereiken van je doelen en alle mogelijkheden die Rotterdam te bieden heeft. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam worden studenten namelijk aangemoedigd om altijd het beste uit zichzelf te halen en net een stapje extra te zetten. Bekijk het themabekendmakingsfilmpje hieronder!

Themabekendmaking Eurekaweek 2018

Contact

Het Eurekaweekbestuur is vanaf januari 2018 begonnen en zal zich de komende maanden bezighouden met de organisatie van deze week. Als je vragen hebt, kun je hier de Frequently Asked Questions bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via eureka@eur.nl

 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke dingen rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! Je kunt onze pagina's vinden door op de icoontjes onder aan de pagina te klikken.